x
Sale -47%

Abus RWM450 Rookmelder | Nieuw in Doos

- Nieuw in DoosProductbeschrijving

ABUS Draadloze rook- en hittemelder RWM450 Incl. batterij (12 jaar), Incl. magneetbevestiging, Koppelbaar

Betrouwbare waarschuwing in het hele huis bij rook en hitte.De optische draadloze rookmelder ABUS RWM450

€34,99

€66,00

Aantal:

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

Productbeschrijving

ABUS Draadloze rook- en hittemelder RWM450 Incl. batterij (12 jaar), Incl. magneetbevestiging, Koppelbaar
Betrouwbare waarschuwing in het hele huis bij rook en hitte.

De optische draadloze rookmelder ABUS RWM450 geeft een alarm af, zodra rookdeeltjes in de meetkamer terechtkomen. Bovendien beschikt hij over een geïntegreerde draadloze module, die het alarm automatisch aan andere RM450-rookmelders doorgeeft. Hierdoor is dit model vooral geschikt voor grote woningen of huizen waarin het alarm van één rookmelder gemakkelijk kan worden gemist. Er kunnen maar liefst 14 draadloze groepen met elk tot wel 15 rookmelders aan elkaar worden gekoppeld.

Deze is, indien geplaatst op de juiste installatiehoogte, geschikt voor ruimtes met een oppervlak tot 60 m⊃2; en geeft een alarmmelding met 88 dB bij gevaarlijke rookontwikkeling dankzij de geïntegreerde temperatuursensor bij een opvallend snel stijgende temperatuur in de ruimte. Zo kunt u zich en uw gezin/medebewoners bij een brand tijdig in veiligheid brengen.

Dankzij de magneet-gelkleefpad-techniek is de rookmelder in een handomdraai geïnstalleerd en zijn er geen boorgaten of schroeven nodig om hem te bevestigen. De hoogwaardige, ingebouwde lithiumbatterij zorgt voor een langere gebruiksduur van de RWM250 van maar liefst 12 jaar. Als de prestaties van de lithiumbatterij minder worden, klinkt een pieptoon als waarschuwing.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop