x

AEG AL61A4UG 1,6 Liter Inhoud Bak, 12 Meter Actieradius, Turbo Zuigmond | Nieuw

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- Productbeschrijving

De AEG Animal 6000Deze zakloze stofzuiger is ergonomisch vormgegeven en staat garant voor krachtige prestaties. De Animal 6000 wordt geleverd met een speciale kit voor het verwijderen van h

€ 139,99

€ 206,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

- Productbeschrijving

De AEG Animal 6000

 

Deze zakloze stofzuiger is ergonomisch vormgegeven en staat garant voor krachtige prestaties. De Animal 6000 wordt geleverd met een speciale kit voor het verwijderen van haren van huisdieren uit zowel bekleding als uit gestoffeerde meubels. Dankzij de geavanceerde cycloontechnologie levert de Animal 6000 grondige schoonmaakresultaten, dit terwijl het stofreservoir zich vult. De cycloontechnologie zorgt ervoor dat de prestaties behouden blijven ongeacht het gevulde stofreservoir.

 

De AEG Animal 6000 is een stofzuiger zonder zak, voorzien van extra grote wielen. De XL-wielen zijn afgewerkt met een rubbercoating waardoor ze meer wendbaar zijn en toch perfect beschermd zijn op alle oppervlakken. Het ontwerp van de wielen zorgt voor een betere manoeuvreerbaarheid en een soepelere reinigingservaring.

 

Het luchtfilteringsysteem bestaat uit zes stappen. Hierdoor wordt er tot wel 99,99% van de microstofdeeltjes opgenomen voor een schonere uitstootlucht. Daarnaast is het leegmaken van het stofreservoir ontzettend makkelijk en in slechtst 2 stappen te doen. Voor het gebruiksgemak is het reservoir zodanig ontworpen dat dit in een soepele beweging volledig hygïenisch geleegd kan worden. Vervolgens plaats je het reservoir weer net zo makkelijk terug.

 

Het compacte design van de AEG Animal 6000 zorgt ervoor dat deze makkelijk op te bergen is. Afhankelijk van de opbergruimte waar je het plaatst kan je ervoor kiezen om dit horizontaal of verticaal op te bergen. De beperkte grootte en het compacte formaat maken het extra gemakkelijk om de stofuizger op te bergen.

 

Meegeleverde accessoires

De standaard meegeleverde zuigmond is de DustMagnet™ Silent-zuigmond.

Daarnaast ontvang je de volgende extra's er ook nog bij:

 

Parketto Pro - parketborstel

Turboborstel

3-in-1 zuigmond (multifunctioneel als kierenzuigmond, meubelborstel en als kleine afstofborstel)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop