x

AEG CX7-1-35WK - Steelstofzuiger | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

De AEG CX7-1-35WK - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door de 180° EasySteer™ technologie is deze stofzuiger eenvoudig te besturen op alle type vloeren. De AEG CX7 heeft

€ 119,99

€ 180,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

De AEG CX7-1-35WK - Steelstofzuiger is een snoerloze 2-in-1 stofzuiger met enorme flexibiliteit. Door de 180° EasySteer™ technologie is deze stofzuiger eenvoudig te besturen op alle type vloeren. De AEG CX7 heeft een krachtige Lithium turbopowerbatterij waar je maximaal 35 minuten mee kan stofzuigen, hierdoor is dit een goede stofzuiger voor erbij. De gemotoriseerde zuigmond is speciaal ontworpen voor oppervlakken van textiel, zodat je gemakkelijk dierenharen en vuil kunt verwijderen. Met een gewicht van 2,73 kg is deze stofzuiger erg licht!

 

Productvoordelen van de AEG CX7-1-30IW - Steelstofzuiger:

✅ Ook te gebruiken als kruimelzuiger.

✅ Hoeft slechts 4 uur op te laden.

✅ Beschikt over een handige parkeerstand waarmee je hem zelfstandig rechtop kunt laten staan.

 

Goed om te weten:

ℹ Dit is een prima stofzuiger voor erbij, maar heeft niet de zuigkracht voor een grote schoonmaakklus.

ℹ Met een geluid van 79 decibel is de AEG CX7-1-35WK - Steelstofzuiger niet zo stil voor steelstofzuiger.

ℹ Deze stofzuiger heeft geen HEPA filter en is dus niet geschikt voor mensen met een stofallergie.

ℹ Een volledig opgeladen stofzuiger geeft 3 streepjes weer op het display. Het vierde streepje is een foutmeldingslicht. Deze gaat rood knipperen als er iets mis is met je steelstofzuiger.

 

De AEG CX7-1-35WK - Steelstofzuiger wordt standaard geleverd met:

Praktische turbozuigmond

Kierenzuigmond

Meubelzuigmond

Flexibele slang

Soepel in handeling en sterk in zuigkracht

De motor-unit van deze stofzuiger zit aan de onderkant, hierdoor draad je weinig gewicht in je hand en is de CX7-1-35WK wendbaarder en soepeler in gebruik dan andere steelstofzuigers. Stofzuigen tussen stoelen gaat dus erg makkelijk. De zuigkracht is in twee verschillende standen in te stellen. De afneembare kruimelzuiger is handig wanneer er geknoeid is of wanneer je hoger gelegen oppervlakken zoals boekenplanken schoon wilt maken.

 

Gemakkelijk opladen in maar 4 uur

De AEG CX7-1-35WK wordt geleverd met een lithium TurboPower-batterij. Deze batterij gaat twee keer zo lang mee als een nikkelbatterij en is lichter en gebruiksvriendelijker. De batterij is relatief snel op te laden is en heeft een maximale werktijd van 35 minuten.

 

Gemotoriseerd vloerborstel

De gemotoriseerd vloerborstel is speciaal ontwikkeld voor een optimale zuigkracht. De vloerborstel heeft een brede zuigmond zodat ook grotere vuildeeltjes opgezogen kunnen worden.

 

Praktische parkeerstand

Handig: je kunt de AEG CX7-1-35WK Steelstofzuiger overal vrijstaand en rechtop parkeren, bijvoorbeeld wanneer je even iets wil verplaatsen voordat je weer verder kunt met stofzuigen.

 

Gemakkelijk te reinigen stofcontainer en filter

De stofcontainer en het filter zijn gemakkelijk te legen en wasbaar. Deze steelstofzuiger beschikt over cyclonische filtratie.

 

Goed om te weten

Heeft een maximale werktijd van 35 minuten

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop