x

AEG RX8-1-4SWN Robotstofzuiger Soft White | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

De AEG RX8-1-4SWN robotstofzuiger bereikt dankzij 3D Vision iedere plek. Door de 3D Vision-techniek weet de stofzuiger precies waar meubels en voorwerpen staan, zodat hij efficiënt en grondig kan schoonmaken. Dank

€ 229,99

€ 400,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

De AEG RX8-1-4SWN robotstofzuiger bereikt dankzij 3D Vision iedere plek. Door de 3D Vision-techniek weet de stofzuiger precies waar meubels en voorwerpen staan, zodat hij efficiënt en grondig kan schoonmaken. Dankzij het driehoekige ontwerp komt de RX8 ook op moeilijk te bereiken plekken en hoeken. Verder bedien je de robotstofzuiger via de speciale app en kies je precies wanneer hij welke ruimte(s) schoon moet maken. Dankzij AEG's ClimbForceDrive beweegt de stofzuiger zich gemakkelijk over drempels tot wel 2,2 centimeter hoog. Na volledig opladen gaat de accu van de robotstofzuiger tot wel 60 minuten mee.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop