x

Apple Magic Trackpad (2022) USB-C 2022 White | Nieuw

- Nieuw in Doos

- Bluetooth Touchpad met USB-C kabel- Productbeschrijving

Pinch, scroll, zoom in, zoom uit, selecteer en klik met de Apple Magic Trackpad. Dit is de ideale uitbreiding voor elke Mac met Mac OS X 10.11 en nieuwer.Magic Trackpad

€ 99,99

€ 135,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos 

- Bluetooth Touchpad met USB-C kabel 

 

- Productbeschrijving

Pinch, scroll, zoom in, zoom uit, selecteer en klik met de Apple Magic Trackpad. Dit is de ideale uitbreiding voor elke Mac met Mac OS X 10.11 en nieuwer.

 

Magic Trackpad is draadloos en oplaadbaar, en ondersteunt alle Multi‑Touch-bewegingen én Force Touch. De sensoren onder het oppervlak herkennen hoeveel druk je op het trackpad uitoefent. Zo kunnen je vingers nog beter uit de voeten en heb je nog meer mogelijkheden om je content te bewerken. Magic Trackpad heeft over de gehele breedte een glazen oppervlak, waarmee je sneller en gemakkelijker dan ooit door je favoriete content swipet en scrolt.

 

Magic Trackpad maakt automatisch verbinding met je Mac, dus je kunt meteen aan de slag. De batterij gaat ontzettend lang mee, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. En met de meegeleverde geweven USB‑C-naar-Lightning-kabel kun je het aansluiten op een USB‑C-poort op je Mac om het te pairen en op te laden.

 

Inhoud van de verpakking:

 

Magic Trackpad

USB‑C-naar-Lightning-kabel

Systeemvereisten:

 

Mac met Bluetooth en OS X 10.11 of hoger

iPad met iPadOS 13.4 of hoger

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop