x

Blaupunkt Bluebot XBOOST BPK-VCBB1XB - Robotstofzuiger met dweilfunctie | Nieuw

- Nieuw in DoosDe Blaupunkt Bluebot XBOOST is een robotstofzuiger met dweilfunctie en hoogte van slechts 7,6 cm. Zo maakt hij eenvoudig schoon onder banken, fauteuils, stoelen en andere meubels. Verder is robotstofzuiger ervoor gemaakt om jouw vloer n

€ 199,99

€ 299,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

De Blaupunkt Bluebot XBOOST is een robotstofzuiger met dweilfunctie en hoogte van slechts 7,6 cm. Zo maakt hij eenvoudig schoon onder banken, fauteuils, stoelen en andere meubels. Verder is robotstofzuiger ervoor gemaakt om jouw vloer na het stofzuigen meteen te dweilen. Zo maakt hij jouw huis in een keer superschoon. Dankzij de ronddraaiende borstels zuigt de Bluebot XBOOST alles op, inclusief huisdierharen. Daarnaast is hij geschikt voor gebruik door mensen met allergieën dankzij het speciale HEPA-filter. Je bedient de stofzuiger gemakkelijk met de afstandsbediening, met de Bluebot-app of met jouw stem via Google Assistant of Amazon Alexa. In de app stel je zelf programma's in en bepaal je dankzij de meegeleverde magneetstrip waar in huis de robotstofzuiger niet mag komen.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop