x

Blaupunkt Q3200 Smart Home IP Draadloos Alarmsysteem | Nieuw in Doos

- Compleet nieuw in Doos

- 1 Maand GarantieMeer informatie

Begin uw avontuur naar een Smart Home met de Blaupunkt Q3200 serie.

De Blaupunkt Q3200 set is het paradepaard onder de Smart Home Alarmsystemen. Het combineert een geweldig, veilig en betro

€ 229,99

€ 380,-

Omschrijving

- Compleet nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

Meer informatie

Begin uw avontuur naar een Smart Home met de Blaupunkt Q3200 serie.

De Blaupunkt Q3200 set is het paradepaard onder de Smart Home Alarmsystemen. Het combineert een geweldig, veilig en betrouwbaar alarmsysteem met het comfort van domotica / huis automatisering. Bovendien kunt u dankzij de meegeleverde PIR foto camera en de optionele live video camera zien wat er gebeurt in huis. Het design van het systeem en de accessoires is geweldig. Deze ontsieren uw huis zeker niet!

 

Eenvoudige installatie

De installatie is enorm eenvoudig en accessoires worden toegevoegd met een druk op de knop, Plugenamp;Play! De accessoires in de set zijn al vooraf ingeleerd op het regel paneel, dus u kunt meteen aan de slag.

 

Zie wat er gebeurt

Dankzij de PIR Foto Camera (IRC-S2) kunt u zien wat er gebeurt. Als deze bewegingsmelder beweging detecteert, dan krijgt u meteen foto's doorgestuurd via de gratis App en per email. Bovendien kunt u altijd een foto opvragen via de App en zien wat er gebeurt. Bovendien is het systeem uit te breiden met live camera's (IPC-S1) waarmee u live video beeld ziet wanneer u dat wil.

 

Veilig

Blaupunkt heeft een zeer sterke naam opgebouwd in veiligheid en alarmsystemen. Dit geldt zeker ook voor deze set. Daarnaast kan deze set uitgebreid worden met domotica accessoires. Zo krijgt u naast een top kwaliteit alarmsysteem ook het comfort van huis automatisering. Bovendien maken we gebruik van de veilige 868Mhz frequentie. Deze radio frequentie is gereserveerd voor beveiligingsapparatuur. Dit zorgt voor meer veiligheid en zekerheid voor u.

 

Comfort

Bestuur uw apparatuur op afstand, houd uw energieverbruik bij, zie wat er gebeurt of creëer scenario's wat er moet gebeuren in vooraf bepaalde situaties. Onze domotica accessoires zorgen voor uw comfort. In totaal kunnen er tot wel 40 zones (accessoires) worden aangemeld op het systeem! We blijven continu nieuwe, leuke, nuttige en veilige oplossingen toevoegen aan ons assortiment dus hou deze site in de gaten voor alle nieuwigheden.

 

Gratis App en Online platform

Dankzij de gratis App (IOS en Android) en via het Online Platform kunt u overal het systeem benaderen, zien wat er gebeurt, aanpassingen maken en het systeem in en uitschakelen.

 

Geen hoge installatiekosten

Installatie en programmeren is zo eenvoudig dat u dit helemaal zelf kunt. Hierdoor bespaart u hoge installatiekosten. Met de meegeleverde Quick Guide ziet u duidelijk wat u moet doen en bent u zo klaar.

 

Blaupunkt Q3200. Alarm decibels: 95 dB, Frequentie: 433/868 MHz. Kleur van het product: Zwart, Wit, Soort bediening: Knoppen. Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Nikkel-Metaalhydride (NiMH), Accu/Batterij voltage: 4,8 V. Aantal deur-/raamsensoren: 1 stuk(s), Aantal bewegingssensoren: 1 stuk(s), Aantal afstandsbedieningen: 1 stuk(s)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop