x

Egreat A5 Hi3798CV200 4K HDR Blu-ray Mediaspeler Dolby DTS-HD 3.5 & quot; SATA HDD 2GB / 8GB | Nieuw

- Nieuw in Doos

- Compleet

- 1 Maand GarantieDe Egreat A5 maakt gebruik van een van de beste chipsets van dit moment en een Quad core processor die de wensen van de gebruiker moeiteloos kan uitvoeren. De 4K HDR kijkervaring zorgt ervoor dat dat de k

€99,99

€180,00

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- Compleet

- 1 Maand Garantie

 

De Egreat A5 maakt gebruik van een van de beste chipsets van dit moment en een Quad core processor die de wensen van de gebruiker moeiteloos kan uitvoeren. De 4K HDR kijkervaring zorgt ervoor dat dat de kleuren levendig worden en de bewegingen vloeiender zijn, oftewel een ultiem kijkgenot. Daarnaast kun je genieten van het geluid welke zich in elke geluidsformaat kan afspelen. De Egeat A5 is er als eerste in geslaagd om het volledige menu van Blu-ray files te tonen, net alsof je een Blu-ray schijf in de Media Speler hebt zitten.

 

De Media Speler is Plug-And-Play met Kodi installatie. Zelf dien je nog wel Add-ons te installeren. Hoe je dit makkelijk kunt installeren kun je terugvinden via Youtube of Google.

 

Besturingssysteem: Android 5.1

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop