x

Google Nest Hello Videodeurbel Wired | Nieuw in Seal

- Nieuw in Seal- Productbeschrijving

Google Nest Deurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-

€ 169,99

€ 220,-

Omschrijving

- Nieuw in Seal

 

- Productbeschrijving

Google Nest Deurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. De camera laat overdag en ’s nachts in detail alles zien: mensen van top tot teen of een pakketje op de grond. Heb je een abonnement op Nest Aware, dan kan hij je zelfs vertellen of het iemand is die je kent (of niet). En omdat deze Google deurbel op de netvoeding is aangesloten, streamt hij dag en nacht en kun je altijd even kijken hoe het thuis gaat.

 

Praten en luisteren in HD

Via de Nest-app kun je bezoekers luid en duidelijk horen en met ze praten. Of gebruik ‘snelle reacties’. Je kiest dan een van de vooraf opgenomen reacties in de app en laat de Nest Hello het woord voor je doen.

 

Dag en nacht HD-video

Met HDR en Nachtzicht levert de Nest Hello dag en nacht haarscherpe, heldere beelden. Hij laat je alles zien: mensen van top tot teen of pakketjes op de grond.

 

Dag en nacht live videobeelden

Bekijk op elk gewenst moment de live videobeelden of een overzicht van momentopnamen in de afgelopen drie uur om te zien wat je hebt gemist.

 

Stiltetijd

Zet de bel uit via de Nest-app en voorkom dat je baby wakker wordt of de hond gaat blaffen. Je ontvangt dan nog wel meldingen op je telefoon.

 

Compatibiliteit

Je hebt er een bedrade deurbel, een bel en de juiste transformator voor nodig. Controleer de compatibiliteit van je huis op nest.com/eu/works

 

Professionele installatie aanbevolen

Voor de Nest Hello heb je een bedrade deurbel, een bel en een 16V-transformator nodig. We raden je aan de installatie door een professionele installateur te laten uitvoeren.

 

Bij vragen over de installatie raden wij aan een professional in te schakelen, of direct contact op te nemen met Google alvorens de bol.com klantenservice te raadplegen. Dat kan via de volgende website: support.google.com/googlenest/.

 

Mis niets met een abonnement op Nest Aware

• Videogeschiedenis

Weet altijd wat er is gebeurd dankzij maximaal 30 dagen videogeschiedenis en dag en nacht opnemen. Zoek in de hele videogeschiedenis en niet alleen in clips. En bekijk belangrijke momenten in de Nest-app, waaruit je zelf videoclips kunt delen met anderen.

• Bekend-gezicht meldingen

Krijg een melding als je camera een bekende ziet. Of een onbekende.

• Activiteitszones

Maak activiteitszones van plekken die je belangrijk vindt en ontvang speciale meldingen wanneer de camera op die plek beweging of personen waarneemt.

• Clips

 

Maak kennis met het nieuwe Nest Aware, één abonnement voor alle camera's, dat je huis dag en nacht bewaakt.

Je hebt al vanaf €5 per maand een abonnement voor alle Nest‑camera's in je huis. Hiermee heb je 30 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en krijg je daarnaast intelligente meldingen.

Met het Nest Aware Plus, voor €10 per maand, krijg je 60 dagen videogeschiedenis van gebeurtenissen en 10 dagen dag en nacht videogeschiedenis.

 

* Voor sommige functies, waaronder mobiele meldingen, bediening op afstand, videostreams en video-opnamen, heb je een werkende wifi-verbinding nodig.

 

Talen

- Nederlands

- Engels (VS, VK)

- Frans

- Spaans

- Italiaans

- Duits

 

Camera

3-megapixel 2K-kleurensensor van 0,85 cm met 8x digitale zoom

 

Video

HD UXGA 1600 x 1200, tot 30 frames/sec, H.264-codering, HDR

 

Gezichtsveld

160° diagonaal

 

Geluid

Hoogwaardige luidspreker en microfoon

 

Lampjes

RGB-lichtstring en statuslampje

 

Nachtzicht

Infrarood-leds van 850 nm

 

Bedrijfstemperatuur

- 10 tot 40 °C

 

Weerbestendigheid

IPX4-classificatie

 

Beveiliging

128-bits AES met TLS/SSL

 

Milieu

- RoHS-conform

- REACH-conform

- EU-richtlijn ten aanzien van persistente verontreinigde stoffen

- Recyclebare verpakking

 

Draadloos

- Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund)

- Bluetooth Low Energy (BLE) 802.15.4 bij 2,4 GHz

 

Afmetingen

- Hoogte: 11,7 cm

- Breedte: 4,3 cm

- Diepte: 2,6 cm

 

Gewicht

129 gram

 

Vereisten:

• Vereist een transformator van 16-24 V AC en 8 VA, een bel en een bedrade deurbel. Op de website van Nest kan je nagaan of de bedrading van je huidige bel werkt met de Nest Hello.

• Wifi 802. 11 b/g/n, 2,4 GHz (versleuteling met WEP, WPA, WPA2 ondersteund).

• Werkende breedbandinternetverbinding met een uploadsnelheid van ten minste 2 Mbps.

• Vereist de gratis Nest-app op een geschikte smartphone of tablet met Bluetooth 4.0. Ga voor meer informatie naar nest.com/requirements

• De Nest Hello vereist een uploadbandbreedte van 800 tot 2000 Kbps voor het streamen van video met een resolutie van 1600 x 1200. De Nest Hello gebruikt meer bandbreedte om video te streamen wanneer er meer beweging zichtbaar is. Als je een abonnement op Nest Aware neemt, streamt de Nest Hello alle videobeelden naar de cloud, waar ze veilig extern worden opgeslagen. Bij een resolutie van 1600 x 1200 gebruikt de Nest Hello 150 GB tot 600 GB uploadbandbreedte per maand, afhankelijk van de ingestelde videokwaliteit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop