x

Harman Kardon BDS 280S 2.1 Receiver 4K Blu-Ray Wit #1 | Nieuw

- Nieuw in Doos

- Airplay Spotify connect

- 1 Maand Garantie- Productbeschrijving

De nieuwe Harman Kardon BDS 280S is een krachtige, 2.1 kanaals, 130 Watt, 4K upscaling Blu-Ray home theater receiver dat moeiteloos traditionele en digitale media tec

€299,99

€500,00

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- Airplay Spotify connect

- 1 Maand Garantie

 

- Productbeschrijving

De nieuwe Harman Kardon BDS 280S is een krachtige, 2.1 kanaals, 130 Watt, 4K upscaling Blu-Ray home theater receiver dat moeiteloos traditionele en digitale media technologie gebruikt. Upscale jouw Blu-Ray discs en home theater componenten naar een uitstekende 4K video resolutie voor jouw UHD TV. Of stream content draadloos met Spotify Connect, Bluetooth, Airplay of DLNA. Met beschikking tot uitgebreide audio en video ondersteuning voor al jouw media behoeftes, BDS 280S is een definitieve audio oplossing die het best geplaatst kan worden in het midden van het huis van de toekomst.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop