x

Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat 24V | Nieuw

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- PRODUCTINFORMATIE

De Honeywell Home Chronotherm klokthermostaat aan/uit 24V is een 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor aansluiting aan 24V. Dit heeft u nodig voor de meeste regelingen van stadsverwarmin

€ 89,99

€ 165,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie 

 

- PRODUCTINFORMATIE

De Honeywell Home Chronotherm klokthermostaat aan/uit 24V is een 2-draads klokthermostaat die geschikt is voor aansluiting aan 24V. Dit heeft u nodig voor de meeste regelingen van stadsverwarming of standaard Nederlandse aan/uit cv-ketels of warmtepompen.

De thermostaat heeft 2x AA-batterijen als back-up, maar hij wordt nog steeds 2-draads gevoegd vanuit uw cv-ketel of warmtepomp met 24 volt. De enige functie van de batterijen is dat de thermostaat niet uitgaat, als de cv-ketel of warmtepomp zijn stroom verliest. Hiermee blijven uw instellingen opgeslagen, zoals klokprogramma's.

Met het zeer uitgebreide zevendaagse klokprogramma heeft u een verwarmingsprogramma voor de hele week die u makkellijk kunt instellen op de thermostaat zelf. Zo verspilt u niet langer energie wanneer iemand bijvoorbeeld 's nachts vergeten is om de verwarming uit te zetten.

 

De thermostaat biedt ook de mogelijkheid om elke dag apart te programmeren. Daarnaast kunt u de instelling snel en gemakkelijk kopiëren naar andere dagen, wanneer u dezelfde instelling voor meerdere dagen gebruikt. Ook heeft de thermostaat een zelflerende en optimaliserende functie, zodat u zeker bent van de juiste temperatuur op het gewenste tijdstip.

Als het 's nachts kouder wordt, dan houdt de klokthermostaat hier rekening mee door de verwarming 's morgens eerder te activeren. Daarnaast houdt de thermostaat rekening met de winter- en zomertijd door de klok automatisch te verzetten. Wanneer u met vakantie bent of een vrije dag hebt, kunt u met één druk op de knop een ander programma instellen. De timerknop biedt de mogelijkheid om voor een bepaalde tijd een temperatuur in te stellen.

De thermostaat beschikt over een blauw verlicht display en de temperatuur is instelbaar van 5 - 35 graden Celcius.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop