x
- € 85

HP OMEN Spacer Draadloos TKL Toetsenbord | ZGAN

- Zo Goed Als Nieuw

- Doos is een keer open geweest.- Omschrijving

Met het HP OMEN Spacer Draadloos TKL Gaming Toetsenbord speel je draadloos je favoriete games. Ondanks de draadloze verbinding heb je geen last van vertraging wanneer je toetsen ind

€ 84,99

€ 170,-

Omschrijving

- Zo Goed Als Nieuw

- Doos is een keer open geweest. 

 

- Omschrijving

Met het HP OMEN Spacer Draadloos TKL Gaming Toetsenbord speel je draadloos je favoriete games. Ondanks de draadloze verbinding heb je geen last van vertraging wanneer je toetsen indrukt door de Warp Wireless Technology. Zo ben je je tegenstanders alsnog een stapje voor. Door de mechanische Cherry MX Brown switches voel je precies wanneer het toetsenbord je aanslag registreert. Ook typ je comfortabel op dit toetsenbord wanneer je niet aan het gamen bent. Daar helpt de afneembare polssteun bij. Zo gebruik je het toetsenbord uren zonder last van je polsen te krijgen. Gebruik je veel macro's, stel deze dan in met behulp van de HP OMEN Command Center software.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop