x

Inventum GF350HLDB Heteluchtfriteuse Inhoud 3,5 liter Zwart/RVS | Nieuw

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- Productbeschrijving

Met deze Inventum GF350HLDB heteluchtfriteuse gebruik je geen vet of olie meer. Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet.

€ 59,99

€ 85,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

- Productbeschrijving

Met deze Inventum GF350HLDB heteluchtfriteuse gebruik je geen vet of olie meer. Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de Inventum GF350HLDB heteluchtfriteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De heteluchtfriteuse heeft 3,5 liter inhoud en is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. Met 8 automatische programma's en een maximale hoeveelheid frites van 1000 gram. De Inventum GF350HLDB heteluchtfriteuse is gemakkelijk schoon te maken; zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

 

Productkenmerken van de Inventum GF350HLDB heteluchtfriteuse

Frituurmand van 3,5 liter

Regelbare temperatuur tot 200°C

8 automatische programma's

Perfect voor snacks, vlees, vis & groenten

Digitaal display

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop