x

iRobot Roomba 676 - Robotstofzuiger | Nieuw in Doos

- Nieuw in Doos

- 1 Maand GarantieProductbeschrijving

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematisc

€229,99

€294,00

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

Productbeschrijving

Op zoek naar een robotstofzuiger die je veel van het stofzuigwerk uit handen neemt? Dan is de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger geschikt voor jou. Deze stofzuiger maakt je huis op een systematische wijze schoon. Deze robot is geschikt voor zowel harde vloeren als laagpolig tapijt en heeft een gebruikstijd van maximaal 90 minuten. Batterij leeg? De stofzuiger keert zelf terug naar het meegeleverde laadstation en laadt zich daar automatisch op. Als de batterij voldoende opgeladen is gaat de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger vanzelf verder met schoonmaken waar hij gebleven was. Detecteert vuil en vieze plekken met behulp van sensoren. Deze robot is in staat om over drempels tot 2 cm te rijden. Deze robot is programmeerbaar. Zo kun je zelf instellen op welke dag(en) en tijdsstip(pen) de robot een schoonmaakprogramma start. Tapijten en vloerkleden in huis? Daar heeft deze robot geen moeite mee. Deze robot beschikt over een speciale (turbo)borstel, speciaal geschikt voor (dieren)haren. Met een geluid van 58 decibel is de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger relatief stil.

 

Pluspunten van de de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger:

De robotstofzuiger gaat systematisch te werk. Dit betekent dat het apparaat geen stukken van de kamer overslaat.

 

Naast harde vloeren kan deze robotstofzuiger ook over laagpolig tapijt en/of vloerkleden.

 

De robotstofzuiger keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is.

 

Deze robotstofzuiger hervat automatisch het stofzuigprogramma wanneer de batterij weer is opgeladen aan het basisstation.

 

Goed om te weten:

Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie.

 

Deze robotstofzuiger heeft geen speciale zijborstels om kleine hoekjes schoon te maken.

 

De de iRobot Roomba 676 Robotstofzuiger wordt standaard meegeleverd met:

 Laadstation

 Handleiding

 Accessoires – Netsnoer

 Accessoires – Oplaadbare lithium-ion accu

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop