x

JABRA ELITE 85T Draadloze in-ear hoofdtelefoon | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

De Jabra Elite 85T in-ear draadloze oortjes hebben een geweldig geluid dankzij de 3 krachtige microfoons. De oortjes kun je instellen op 11 geluidsniveaus, van Active Noise Cancellation tot HearThrough. De Active

€ 129,99

€ 180,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

De Jabra Elite 85T in-ear draadloze oortjes hebben een geweldig geluid dankzij de 3 krachtige microfoons. De oortjes kun je instellen op 11 geluidsniveaus, van Active Noise Cancellation tot HearThrough. De Active Noise Cancellation (ANC) zorgt ervoor dat geluid van buitenaf weg wordt gefilterd en je ongestoord kunt bellen of naar jouw favoriete muziek kan luisteren. Met de instelbare HearThrough kun je kiezen hoeveel buitenwereld naar binnen mag. IP55-bescherming zorgt ervoor dat je oortjes stof- en watervrij blijven.

 

Niet alleen woorden

 

Met 6 ingebouwde microfoons en onze nieuwste geavanceerde windruisbescherming krijg je kristalheldere gesprekskwaliteit, waar je ook bent.

 

Eindeloze batterijduur

 

Tot maar liefst 5,5 uur batterijduur met ANC aan; en in totaal tot 25 uur in het etui. Zonder ANC krijg je tot 7 uur batterijduur en tot 31 uur in het etui.

 

Ongekende pasvorm

 

Een compact formaat, ontwikkeld met geavanceerde algoritmische simulators, met ovale EarGels in drie maten en ventilatieopeningen voor maximaal comfort, de hele dag.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop