x

JBL Pulse 3 Speaker Bluetooth Zwart | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

De JBL Pulse familie heeft er weer een nieuw telg bij. We stellen je graag voor aan de JBL Pulse 3. Deze bluetooth speaker beschikt niet alleen over topkwaliteit JBL geluid, maar heeft ook een ingebouwde lichtshow

€ 119,99

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

De JBL Pulse familie heeft er weer een nieuw telg bij. We stellen je graag voor aan de JBL Pulse 3. Deze bluetooth speaker beschikt niet alleen over topkwaliteit JBL geluid, maar heeft ook een ingebouwde lichtshow. Zo geef je een extra dimensie aan jouw muziek. De Pulse 3 is voorzien van JBL Connect +, wat je in staat stelt tot wel 100 JBL Connect + speakers te verbinden. Ook is de speaker IPX7 waterdicht, dus maak je geen zorgen over discodouchen, want dat kan gewoon met de Pulse 3!

 

Bluetooth connectiviteit: verbind tot twee devices via bluetooth en speel om de beurt je favoriete muziek.

 

Disco! De 360-graden lichtshow van de Pulse 3 is sterk verbeterd en geeft een extra dimensie aan je muziek. De lichtshow is volledig naar eigen smaak instelbaar, zodat je optimaal geniet.

 

Accu: 12 uur speeltijd met een 6000 mAh accu. Binnen 4,5 uur is de accu weer helemaal vol!

 

Volledig waterdicht: je hoeft je geen zorgen meer te maken als je wilt discodouchen; de Pulse 3 is volledig waterdicht. Hij kan tot 30 minuten ondergedompeld worden in ondiep water.

 

Dit vind je in de doos:

JBL Pulse 3 | Micro-usb oplaadkabel + adapter | Garantiekaart | Veiligheids- en informatiekaart | Handleiding

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop