x

Kärcher hogedrukreiniger K3-Kit + Home Kit | Nieuw in Doos

- Nieuw in Doos- Productomschrijving

Ideaal voor incidenteel gebruik en het verwijderen van normale vervuiling rondom het huis, bijvoorbeeld op fietsen, schuttingen of motorfietsen: de K3 Home hogedrukreiniger met Home Kit. De kit bestaat uit de T 1

€ 149,99

€ 230,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos 

 

- Productomschrijving

Ideaal voor incidenteel gebruik en het verwijderen van normale vervuiling rondom het huis, bijvoorbeeld op fietsen, schuttingen of motorfietsen: de K3 Home hogedrukreiniger met Home Kit. De kit bestaat uit de T 150 oppervlaktereiniger voor het spatvrij reinigen van grote oppervlakken en het geconcentreerde reinigingsmiddel Patio & Deck.

 

De hogedrukreiniger is uitgerust met een hogedrukpistool met Quick Connect-snelkoppeling, hogedrukslang van 6 meter en een waterfilter dat de pomp beschermt tegen schadelijke kleine vuildeeltjes. De waterdruk kan eenvoudig worden aangepast aan het oppervlak dat wordt gereinigd, door te draaien aan de Vario Power spuitlans (VPS). Een vuilfrees met roterende puntstraal verwijdert hardnekkig vuil.

 

De hogedrukreiniger levert maximaal 120 Bar en gebruikt 380 liter per uur.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop