x

Ledger Nano X Hardware Wallet | Nieuw in Seal

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- Productbeschrijving

Deze hardware portemonnee maakt gebruik van een beveiligde Bluetooth-verbinding, zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op uw telefoon, tablet of laptop zonder gebruik te maken van kabels.V

€ 109,99

€ 149,-

Aantal:

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

- Productbeschrijving

Deze hardware portemonnee maakt gebruik van een beveiligde Bluetooth-verbinding, zodat u deze eenvoudig kunt aansluiten op uw telefoon, tablet of laptop zonder gebruik te maken van kabels.

 

Vervolgens kunt u uw pincode invoeren, de transactie bevestigen en bent u klaar. U kunt de informatie die u nodig hebt gemakkelijk lezen op het grote scherm. De Nano X biedt ruimte voor 100 valutatoepassingen tegelijk, zoals Bitcoin, Ethereum, XRP en meer.

 

Bent u de Nano X kwijt? Geen zorgen. U kunt uw munten herstellen met een wachtwoord dat bestaat uit 24 woorden. U kunt uw transacties eenvoudig beheren met de Ledger app.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop