x

Philips Lumea Prestige BRI945/00 - IPL Lichtontharing | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

Kies voor een eenvoudige thuisbehandeling met de Philips Lumea Prestige BRI945/00 - IPL lichtontharing. Het lichtontharingsapparaat is ontworpen om de contouren van jouw lichaam te volgen. Uniek gebogen, intellige

€ 219,99

€ 275,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

Kies voor een eenvoudige thuisbehandeling met de Philips Lumea Prestige BRI945/00 - IPL lichtontharing. Het lichtontharingsapparaat is ontworpen om de contouren van jouw lichaam te volgen. Uniek gebogen, intelligente opzetstukken passen perfect op de contouren van jouw lichaam en stemmen de behandelingsprogramma's af op elk lichaamsdeel. Download ook de gratis Lumea-app voor een persoonlijke coach en handige tips.

 

Goed om te weten!

 

Philips Lumea kan niet worden gebruikt voor wit/grijs, lichtblond, rood haar en is niet geschikt voor een zeer donkere huid

Dit is geen laser ontharingsapparaat, maar een licht ontharingsapparaat

Belangrijkste kenmerken van de Philips Lumea IPL:

Lumea voorkomt teruggroei van haartjes*

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Philips Lumea stuurt zachte lichtpulsen naar de haarwortel en stimuleert het haarzakje om naar een rustfase te gaan. Als gevolg hiervan neemt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk af. Door herhaling van de behandeling wordt jouw huid prachtig haarvrij en voelbaar glad. De behandeling is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. Philips Lumea is klinisch getest en ontwikkeld in samenwerking met dermatologen voor eenvoudige en effectieve behandeling, vanuit jouw eigen huis.

 

Download de gratis Lumea-app

De Lumea-app is gratis te downloaden en biedt een unieke, gepersonaliseerde IPL ervaring - speciaal voor jou. De app is jouw eigen persoonlijke coach en zorgt ervoor dat je alles uit jouw Lumea haalt en deze op de juiste manier gebruikt voor langdurige resultaten. Ook helpt de app je een gepersonaliseerde behandelschema per lichaamsdeel te maken, met tips en advies tijdens elke behandeling. Houd de app regelmatig in de gaten om ervoor te zorgen dat je op de hoogte bent van meldingen of herinneringen.

 

Bewezen effectiviteit

Onafhankelijk onderzoek wijst uit dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen**. De eerste 4 behandelingen moeten worden uitgevoerd om de twee weken, daarna zou je al het gewenste resultaat moeten kunnen zien. Om je resultaat te behouden, geef elke vier weken een touch up. Na slechts 8 touch up behandelingen kun je maar liefst zes maanden haarvrij zijn.*

 

Geschikte haar- en huidtypen

Philips Lumea Prestige werkt effectief, eenvoudig en veilig op een grote verscheidenheid haar- en huidtypes. Het werkt op natuurlijk donkerblond, bruin en zwart haar en op huidskleuren die variëren van erg wit tot donkerbruin. Net als andere behandelingen op basis van IPL kan Philips Lumea niet worden gebruikt om wit / grijs, lichtblond of rood haar te behandelen en is het niet geschikt voor een zeer donkere huid. Het is namelijk vereist dat er een groot contrast is tussen het pigment in de haarkleur en het pigment in de huidskleur.

 

SenseIQ-technologie

De SmartSkin-sensor van Lumea detecteert jouw huidskleur en bepaalt de meest comfortabele lichtinstelling voor je. De intelligente opzetstukken zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op ieder deel van jouw lichaam. Ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en geïnspireerd door je voor een zachte, langdurige ontharing, zelfs op gevoelige plekken***.

 

Behandeling van lichaamsdelen

Je lichaam is uniek. Je huid, rondingen en contouren verdienen daarom ook een unieke behandeling. De opzetstukken voor het hele lichaam van Lumea zijn gevormd om perfect in elke ronding te passen en hebben voor ieder lichaamsdeel een op maat gemaakt programma. Behandelingsvensters zijn ontworpen om het contact met uw huid te maximaliseren, zodat het licht niet kan ontsnappen en effectieve en zachte behandelingen mogelijk zijn, zelfs op tere of gevoelige gebieden.

 

Lichaamsopzetstuk

Het slimme lichaamsopzetstuk heeft met 4,1 cm2 het grootste behandelvenster en is dus ideaal voor een snelle behandeling van grote lichaamsdelen, zoals benen, armen en buik. Het naar binnen gebogen ontwerp volgt de contouren van het lichaam voor optimaal huidcontact.

 

Nauwkeurig gezichtsopzetstuk met extra filter

Het opzetstuk voor het gezicht is zorgvuldig ontworpen voor een klein, plat venster van 2 cm2 zodat u het haar op uw gezicht effectief en voorzichtig kunt behandelen. Ideaal voor de bovenlip, kin of kaaklijn. Ook heeft het opzetstuk een extra geïntegreerde filter en bij plaatsing op het apparaat wordt de lichtbehandeling voor uw gezicht automatisch aangepast. 84% van de vrouwen is tevreden met afname van de hoeveelheid haar op haar gezicht****.

 

Specificaties:

Technische specificaties hulpstukken

 

Lichaamsopzetstuk: Venstergrootte: 4,1 cm2, Vorm: bol gebogen, Afgestemde lichaamsbehandeling

Opzetstuk voor het gezicht: Venstergrootte: 2 cm2, extra filter, Vorm: plat, Afgestemde behandeling voor het gezicht

Vermogen

 

Spanning: 100-240 V

Technische specificaties

 

Lamp met hoge prestaties: Kan > 450.000 pulsen afgeven

Toepassingsgebieden

 

Lichaamsdelen: Armen, Benen, Buikstreek

Gevoelige gebieden: Oksels, Bikini

Delen van het gezicht: Kin, Bovenlip, Kaaklijn

Meegeleverde artikelen

 

Gebruiksaanwijzing: Gebruiksaanwijzing

Opbergen: Luxe etui

Adapter: 19,5 V / 4000 mA

Veiligheid en aan te passen standen

 

Geïntegreerd UV-filter: Beschermt jouw huid tegen UV-straling

5 lichtsterktes: Aanpasbaar aan jouw huidtype

Geïntegreerd veiligheidssysteem: Voorkomt dat het apparaat onopzettelijk pulsen afgeeft

Huidtintsensor: Detecteert jouw huidtint

SmartSkin-sensor: De juiste instelling op het juiste moment

Behandeltijd

 

Oksel: 2,5 min.

Bikinilijn: 2 min.

Delen van het gezicht: 1,5 min.

Onderbenen: 8,5 min.

Toepassingsmodus

 

Glij- en flitsmodus: Voor snelle toepassing

Met of zonder snoer te gebruiken: Met snoer

Stap en Flits: Voor behandeling op kleine zones

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop