x

PIPO X7 Windows 10 Mini PC TV Box Mediaspeler 2G RAM 32G ROM Intel Z3736F 2.16GHz | Nieuw

- Nieuw in Doos

- 1 Maand GarantiePIPO X7 is een slimme streaming mediaspeler met Windows 10 OS. (Ook wel Internet TV BOX, set-top box, OTT-box, etc. genoemd) Als deze speler eenmaal op de HDMI-interface van de tv is aangesloten, converteert deze de

€64,99

€95,00

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

PIPO X7 is een slimme streaming mediaspeler met Windows 10 OS. (Ook wel Internet TV BOX, set-top box, OTT-box, etc. genoemd) Als deze speler eenmaal op de HDMI-interface van de tv is aangesloten, converteert deze de gewone tv naar een Smart TV die van een pc houdt. PIPO X7 is een geweldige uitvinding die tv-box en Windows mini-pc (Intel-chip) combineert.

CPU: Intel 3736F quad core tot 2.16GHz

GPU: Intel HD Graphics

2GB DDR3L RAM + 32GB ROM

Windows 10

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop