x

Polycom Studio Professionele USB 4K Conference Camera | Nieuw

- Nieuw in Doos- Productbeschrijving

De Polycom Studio is een 4k USB Video en Soundbar waarmee op een laagdrempelige manier Video functionaliteit toegevoegd kan worden aan vergaderruimtes, zonder dat hiervoor een gecompliceerd en vooral kostbaar Vide

€ 499,99

€ 800,-

Omschrijving

Polycom Studio Professionele USB 4K Conference Camera | Nieuw

- Nieuw in Doos

 

- Productbeschrijving

De Polycom Studio is een 4k USB Video en Soundbar waarmee op een laagdrempelige manier Video functionaliteit toegevoegd kan worden aan vergaderruimtes, zonder dat hiervoor een gecompliceerd en vooral kostbaar Video Conferencing systeem noodzakelijk is. De Polycom Studio is Plug & Play en zonder specifieke kennis te installeren en werkt in combinatie met alle bekende Video Platformen waaronder Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, BlueJeans, GoToMeeting, Cisco Webex en anderen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop