x

Sennheiser FLEX 5000 - In-ear koptelefoon - Zwart | Nieuw in Doos

- Nieuw in Doos

- 1 Maand GarantieProductbeschrijving

De Sennheiser FLEX 5000 is speciaal ontwikkeld voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies.

Deze slanke, elegante zender/ontvanger brengt de audiokennis en baanbrekende draadloze digitale t

€ 99,99

€ 166,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

Productbeschrijving

De Sennheiser FLEX 5000 is speciaal ontwikkeld voor mensen met een mild tot matig gehoorverlies.

Deze slanke, elegante zender/ontvanger brengt de audiokennis en baanbrekende draadloze digitale technologie van Sennheiser binnen het bereik van hen die hun tv-plezier weer willen vergroten met een gepersonaliseerde luisterervaring. De drie luisterprofielen die de FLEX 5000 biedt zijn heel bewust gebaseerd op de meest voorkomende verschijnselen van gehoorverlies die als eerste in het leven worden waargenomen. De unieke verstaanbaarheidsfunctie verhoogt met één druk op de knop de duidelijkheid van gesproken woorden. Met name bij een matig gehoorverlies zal dit een verlichting zijn voor de gebruiker en kan men weer ongestoord genieten van elke dialoog.

 

 

Tv-kijken en beluisteren.

Alles goed kunnen horen is helemaal genieten. Hoe sterker een televisieprogramma, hoe meer baat het heeft bij een schitterende klank. En dat is precies waarom Sennheiser de Flex 5000 ontwikkelde. Met dit vernieuwende audioproduct stem je de volume, geluidsprofiel en zelfs de spraakverstaanbaarheid af op je behoeften. Zodat je gehoorverlies volledig wordt gecompenseerd. De mogelijkheid van het aansluiten van een inductielus op de FLEX 5000 lijdt tot een individueel ringleidingsysteem. Het hoortoestel afstemmen op de of stand, en je kunt gaan genieten van je tv-geluid terwijl je bereikbaar blijft voor je omgeving. Zelfs een koptelefoon met snoer wordt virtueel omgetoverd in een draadloos luistersysteem. Je kunt dus vrij rondlopen terwijl je weer van je tv-sound geniet.

 

Bewegingsvrijheid

De Flex 5000 verlost je van hinderlijke kabels en geeft je met een straal van 50 meter een uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Ook een heuse kijkmarathon behoort tot de mogelijkheden gezien een autonomie die tot 12 uur reikt. En met de meegeleverde, ultralichte MX475-oortjes geniet je volop van die bewegingsvrijheid.

 

 

Spraakverstaanbaarheid

De Flex 5000 heeft een unieke spraakverstaanbaarheidsfunctie: één druk op de knop volstaat om stemmen beter te begrijpen: de achtergrondruis die deel is van de tv-klank wordt dan dynamisch onderdrukt zonder afbreuk te doen aan de gesproken tekst. Deze functie garandeert het weer ongestoord kunnen genieten van elke dialoog. Speciaal voor mensen met een mild tot matig gehoorverliesbiest deze functie een veel meer relaxte kijk- en luisterervaring.

 

 

In stijl

De Flex 5000 is een slanke, aantrekkelijke zender/ontvanger en een stijlvolle, subtiele aanvulling op elk audio / televisie systeem. Niets zal doen blijken dat dit product de perfecte match is tussen jou en je mild tot matig gehoorverlies. De zender doet tegelijk dienst als intelligent dockingstation dat de duurzame ingebouwde batterij van de ontvanger oplaadt.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop