x

Shadow Dura U32 2TB USB-C Rugged Portable Solid State Drive SSD | Nieuw

- Nieuw in Doos

- Compleet

- 1 Maand GarantieProductbeschrijving

De U32 Shadow Dura is een krachtige Solid State Drive (SSD) gebouwd met NAND-flash voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Geen bewegende onderdelen in de SSD zorgt voor ultra-st

€ 199,99

€ 360,-

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- Compleet

- 1 Maand Garantie

 

Productbeschrijving

De U32 Shadow Dura is een krachtige Solid State Drive (SSD) gebouwd met NAND-flash voor optimale prestaties en betrouwbaarheid. Geen bewegende onderdelen in de SSD zorgt voor ultra-stille werking, uitstekend voor stille omgevingen. Het schokbestendige ontwerp is voorzien van een aluminium behuizing, ingekapseld in een siliconen rubberen hoes, voor maximale bescherming, waterbestendigheid en duurzaamheid. De U32 Shadow Dura is compatibel met USB 3.1/3.0 & Thunderbolt 3 en is in staat om snelheden te bereiken van meer dan 500 MB/sec. Voeding door de USB-bus, de drive vereist geen externe voedingsadapter of drivers, waardoor het de perfecte draagbare opslag oplossing is. De U32 Shadow Dura is ontworpen en geassembleerd in de VS en ondersteund door een Oyen Digital 3-jaar garantie.

 

Kenmerken

 

- USB-C (compatibel met alle USB en Thunderbolt 3

- Rubber ingekapseld aluminium zorgt voor schok, val, anti-slip en waterbestendigheid

- USB-voeding, geen externe voeding nodig

- Ondersteund door een 3 jaar USA Garantie

- Inclusief: U32 Shadow Dura, USB-C kabel, USB C naar 3.0 kabel

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop