x

Smartalarm Basis Pakket SA-55-014 | Nieuw in Doos

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- SpecificatiesSmartAlarm is zeer eenvoudig online te activeren en te installeren. Met het SmartAlarm Basispakket blijf je zowel via het internet als via een smartphone (iOS en Android) op de hoogte van wat er zi

€99,99

€280,00

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie

 

- Specificaties

 

SmartAlarm is zeer eenvoudig online te activeren en te installeren. Met het SmartAlarm Basispakket blijf je zowel via het internet als via een smartphone (iOS en Android) op de hoogte van wat er zich in jouw huis afspeelt. Op deze manier ben je altijd beveiligd tegen inbraak. Schakel via het internet, de speciale SmartAlarm-app of de meegeleverde afstandsbediening het alarm eenvoudig in en uit. Het SmartAlarm-systeem zorgt er vervolgens voor dat je een melding via SMS of e-mail krijgt als het alarm (met luide sirene) afgaat. Het basispakket wordt onder andere geleverd met één deur-/raamcontact, dat het ook mogelijk maakt een melding te ontvangen als bijvoorbeeld de deur naar de kinderkamer wordt geopend. Al deze meldingen stel je in via mijnsmartalarm.nl, daarbij geef je ook zelf aan wie de melding ontvangt. De onderdelen uit het basispakket zijn ook los bij te bestellen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181GG Amstelveen

Telefoon: 020 – 82 30 351

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop