x

VGR Tondeuse Haartrimmer Draadloos Haar Trimmer Inclusief 5 Opzetstukken | Nieuw

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie- Productbeschrijving

Met de VGR tondeuse zie je er altijd verzorgd uit. Deze tondeuse zorgt ervoor dat je met precisie kunt scheren, en je professionele resultaten behaalt. Het heeft 5 opzetstukken waarmee je een

€ 19,99

€ 30,-

Aantal:

Omschrijving

- Nieuw in Doos

- 1 Maand Garantie 

 

- Productbeschrijving

Met de VGR tondeuse zie je er altijd verzorgd uit. Deze tondeuse zorgt ervoor dat je met precisie kunt scheren, en je professionele resultaten behaalt. Het heeft 5 opzetstukken waarmee je een lengeafstand kunt instellen van 1 mm tot 5 mm. Daarnaast beschikt de tondeuse over een krachtige accu die lang mee gaat. Na slechts 75 minuten opladen gaat hij wel 100 minuten lang mee. Zo hoef je niet bang te zijn dat de tondeuse er tijdens de kappersbeurt mee stopt en trim jij op je gemak een mooi kort kapsel of een strakke overloop aan je zijkanten. Een groot voordeel van de titanium snijbladen is dat dit materiaal lang scherp blijft.

 

Geschikt voor een kaal, gemillimeterd of een kort kapsel dankzij de 5 opzetkammen:

Kaal of millimeteren:

Wil je je hoofd kaal scheren? Dan heb je de opzetkam nodig die 1mm is. Ga je liever voor een gemillimeterd kapsel? Gebruik dan de opzetkammen van 1 en 3 mm.

Kort kapsel:

Als je je haar niet wilt millimeteren, maar wel een kort kapsel wilt, kun je de opzetkammen gebruiken van 3 en 4mm.

Zelfslijpende titanium snijbladen:

De snijbladen beschikken over een keramische coating voor het beste resultaat en omdat ze zichzelf slijpen is er geen onderhoud nodig voor de messen. Dankzij de sterke bladen zorgt de tondeuse voor helderem rechte lijnen en knipt zelfs de dikste haren gelijmatig zonder irritatie.

 

Lange batterijduur:

Is de accu van de tondeuse bijna leeg? Als je hem gaat opladen ben je maar 75 minuten kwijt en kan je weer 100 minuten de tondeuse gebruiken om te scheren!

 

Met batterij indicator:

Door de ingebouwde LED indicatie zie je de resterende batterijcapaciteit zodat je nooit zonder batterij komt te zitten. Hierdoor weet je altijd of de batterij bijna leeg is en je de tondeuse moet opladen of dat je nog rustig door kan scheren zonder dat de tondeuse ineens uitvalt!

 

Maakt nauwelijks geluid:

De sterke motor levert genoeg energie om je haar snel en soepel te knippen en doet dit met zo min mogelijk geluid. Dit is ideaal als er kinderen of baby's in de buurt zijn of anderen die niet wakker gemaakt willen worden. Dit zorgt er dus voor dat je op je gemak de tondeuse kan gebruiken!

 

Gemakkelijk schoon te maken:

De tondeuse van VGR is snel en gemakkelijk schoon te maken. Spoel de mesjes eenvoudig af onder stromend water voor een snelle, hygiënische reiniging. Met de bijgeleverde schoonmaakborsteltje kan je de haartjes gemakkelijk verwijderen. Zo is de tondeuse weer schoon en klaar voor het volgende gebruik!

 

*Tip:

Laad de trimmer voor het eerste gebruik volledig op. Dit duurt ongeveer 75 minuten. Tijdens het opladen knippert het apparaat. Als het klaar is voor gebruik, blijft het indicatielampje stabiel. Je gebruikt de trimmer 100 minuten.

 

Specificaties:

 

Kleur: Grijs

Strak design en comfortabel in de hand

Inclusief 5 opzetkammen van 1-5 mm

Draadloos scheren

Maakt weinig geluid

Zelfslijpende titanium slijbladen

Snel opladen: 75 minuten

Gaat lang mee: 100 minuten

Makkelijk draagbaar door compacte design

Certificaten: CE

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Amstelveen.

Used Products Amstelveen
Rembrandtweg 145
1181 GG Amstelveen

Telefoon: 020 823 0351
WhatsApp: 06 20034185

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop